Blog

Wat houdt jou tegen?

testmarlies
Inspiratieblog

Wat houdt jou tegen?

Wat weerhoudt jou om de dingen te doen die je graag wilt doen en de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn? Weet jij het antwoord hierop? Weet jij wat je echt nodig hebt om dat fijne leven te leiden waar je diep van binnen zo naar verlangt? 
 
Breng je je dagen door met piekeren, met het hebben van negatieve gedachten over jezelf die je elke dag weer belemmeren om gelukkig in het leven te staan.
Het kan onbewust je comfortzone zijn geworden waar je niet uit durft te stappen omdat je niet weet hoe of omdat je vast zit in je gedachten. Natuurlijk is het spannend om de confrontatie met jezelf aan te gaan en dingen onder ogen te zien die jou weerhouden.
 
 
Maar weet je,  dat niet jezelf zijn en vasthouden aan het oude, uit angst, onzekerheid en zelftwijfel, veel moeilijker is dan om uiteindelijk uit je comfortzone te komen en stappen te zetten. Jezelf te veranderen, nieuwe liefhebbende gedachten over jezelf te leren. Heb je er wel eens over nagedacht wat dit voor jou kan opleveren? 
 
Kan je je voorstellen dat het je energie, levensgeluk, vertrouwen in jezelf en blijheid brengt? Weet je hoe dat voelt? Weet je hoe anders je leven hierdoor wordt? Hoe licht je in het leven kunt staan als je je oude blokkades (patronen) doorbreekt? Neem eens even een kwartiertje voor jezelf en fantaseer en voel in stilte hoe dit voor jou zou zijn, wat het voor jou zou betekenen. 
 
 
Mijn motto is: “Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen”.
Ga ervoor en zorg dat je weer geniet van jezelf en je leven! En als je niet weet hoe, bel me dan 0626766489.
 
Liefs Marlies

Schrijf hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *