Blog

Nooit meer naar kantoor

IMG-1724
Inspiratieblog

Nooit meer naar kantoor

Nooit meer naar kantoor


Met het uitzicht van de foto schrijf ik dit berichtje.

Na een aantal kantoorbanen en heel veel tegenzin besefte ik, dit kan niet zo doorgaan. Ik nam een besluit. En toen besloot ik, ik ga NOOIT meer naar kantoor. En daar begint het mee, besluiten dat je het anders wilt. Het besluit alleen al zorgt voor een andere energie. Alleen dit al zorgt voor beweging.


En voordat je gaat zeggen, wat is er mis met werken op een kantoor enz……Dit is geen oordeel over werken op kantoor maar een aanmoediging om te doen wat je graag wilt en vooral daarmee te zijn wie je echt vanbinnen bent.


Dit was mijn besluit omdat ik deed wat niet bij me paste en ik er ongelukkig van werd. En daar gaat het om. Wie ben jij en wat wil je doen? En hoe wil jij je voelen? 


Mensen zeggen wel eens: “Ja, dat is makkelijk praten maar het moet bijvoorbeeld financieel wel kunnen” en natuurlijk dat is ook zo. Ik nam een drastisch besluit maar het kan ook in stapjes, kleine veranderingen aanbrengen in je leven waardoor je al weer meer energie, rust en vertrouwen kunt ervaren. Er is zoveel mogelijk en het is zo jammer van je leven om niet je verlangens te leven en rond te blijven lopen met stress, angst, verdriet en dit te negeren zonder naar de oplossing te gaan, voor jou maar ook voor je omgeving. Als jij goed in je vel zit, zal ook jouw gezin, jouw familie of zullen ook andere dierbaren dit meteen merken waardoor zij hier ook weer op mee kunnen liften.


Ik word gelukkig van mensen helpen met het vinden van (innerlijke) rust, vertrouwen en uiteindelijk weer leren zijn wie je altijd al was en doen wat je echt wilt doen. Mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje wanneer een klant een inzicht heeft, rust vind, iets een plek kan geven en weer vertrouwen krijgt in zichzelf. Regelmatig ontvang ik app berichten van klanten met enthousiaste reacties over iets wat voor hen veranderd is, wat ze hebben ondernomen enz. En weet je wat het mooie is, je hebt het zelf gedaan. Je was zo moedig om naar jezelf te durven kijken en aan te gaan wat op dat moment nodig was. Om naar binnen te kijken en de moed te hebben je open te stellen, je uit te spreken en aan de slag gegaan met hetgeen jou afhield van jouw werkelijke zelf.


Wat zou voor jou een besluit kunnen zijn dat er voor kan zorgen dat de energie in jouzelf weer gaat stromen?


Leuk als je me dit laat weten. Stuur me gerust een berichtje op info@marliesvanerkel.nl


Fijne dag

Liefs Marlies


Schrijf hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *