Wandelcoaching

Wandelcoaching

Wat is wandelcoaching?

Wandelcoaching is niet zomaar wandelen. De natuur geeft ons aanknopingspunten en weerspiegelt wat in ons leeft. Het is fijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van met iemand die tegenover je zit in een kantoor. Wandelen zet je in beweging. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Wandelen zorgt ervoor dat je loskomt uit je dagelijkse omgeving. Je ontspant, je kunt je hoofd leegmaken en het geeft je een gevoel van vrijheid en geluk. Het inspireert.

De wandelpaden symboliseren het levenspad waarop je loopt. Bij elke stap verandert de omgeving en ook de manier waarop jij ernaar kijkt. Paden, bomen, struiken, planten, veranderingen van licht, dieren, andere wandelaars, geluiden die je hoort, geuren die je ruikt en de sferen of temperatuurverschillen die je voelt. Dit alles zorgt ervoor dat je jouw vraag steeds vanuit een ander gezichtspunt bekijkt en dat je makkelijker verbinding maakt met jezelf en je innerlijke stem. Je zult ontdekken dat de antwoorden al in jezelf liggen. 

Samen gaan we kijken wat jouw vraag is en hier al wandelend mee aan de slag. Ik bied jou een omgeving waar je met jezelf aan de slag kunt gaan met alles waarover je het maar wilt hebben. Je mag helemaal komen zoals je bent.

Je zult op een natuurlijke wijze jouw echte natuur terugvinden.


Laat je niet weerhouden door wat dan ook. Je bent het waard om te doen wat je wilt en je leven in te vullen zoals jij het wilt. Jij bent belangrijk. Dit betekent niet dat je egoistisch bent. Jij mag voor jezelf zorgen. Iedereen komt in het leven met een doel. Dit mag jij ontdekken.

“De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf”

Heb je vragen of wil je weten hoe ik je kan helpen? Sta jij open voor verandering en ben je bereid om naar jezelf te kijken? Neem dan contact met me op.