Reading

Krijg antwoord op je levensvragen

 
Haal jij geen voldoening meer uit je leven, ben je op zoek naar iets maar je weet niet precies wat dat is? 
Geef je dan op voor een reading zodat je weer richting krijgt in je leven. 
Een sessie voor a-ha momentjes! 

 

 
 
 
Ben je het beu om elke dag vast te zitten in werk dat jouw ware passies en talenten onderdrukt, 
waardoor je niet het leven leidt waarvoor je echt bestemd bent?
 
 Voel je aan elke vezel in je lijf dat je veel meer te bieden hebt dan dat er nu uitkomt? 
Met als gevolg dat je in een verstikkende sleur zit en dat ontevreden gevoel maar aan je blijft knagen. 
 
 
Herken jij je hierin?  

 

  • Je ervaart een gebrek aan voldoening in je werk 

  • Zoek je snel troost en afleiding in dingen die niet goed voor je zijn.

  • Baal je ontzettend dat je voor je gevoel veel meer in je mars hebt dan dat er nu uitkomt? .

 
 
 
Hoe zou het zijn: 

 

  • Als je meer over jezelf te weten komt, ook dingen die je nog niet wist of waar je eerder niet aan dacht?

 

  • Om meer inzicht te krijgen waar je teleurgesteld over bent of wat emotioneel maakt? 

 

  • Als je duidelijk krijgt wat je echt wilt in het leven, zodat je weet welke kant je op wilt en wat je gelukkig maakt?

 

  • Om meer over jezelf te leren, dingen los te laten die je dwarszitten, je sterker te voelen en meer over het leven en jezelf te begrijpen?

 

 

 
 

Meld je dan aan voor mijn persoonlijke reading met mij.  

Een roosreading is een energetische reading die zich richt op het verkennen van jouw innerlijke wereld.
 Net zoals een roos vele lagen en bloembladen heeft, zo heeft ook jouw ziel vele facetten die bepalend zijn voor wie je bent en wie je wilt zijn. 
Tijdens een roosreading wordt deze symbolische roos gevisualiseerd en gelezen.
Waarom een roosreading?
Persoonlijke ontwikkeling is een reis naar zelfbewustzijn en zelfontplooiing. Het stelt je in staat om te groeien, te veranderen en het beste uit jezelf te halen. Een roosreading draagt hier op verschillende manieren aan bij.
 

Bewustwording

Een roosreading opent de deur naar diepere zelfreflectie en bewustwording van je eigen gedachten, gevoelens, emoties en gedragingen.

Loslaten van blokkades

Door de inzichten die je tijdens de roosreading verkrijgt, kun je blokkades en negatieve patronen erkennen en loslaten, waardoor je meer ruimte krijgt om te groeien.

Empowerment

Het verkrijgen van een beter begrip van jezelf geeft je de kracht om bewuste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Spirituele groei

Een roosreading opent de deur naar spirituele groei en geeft je de mogelijkheid om een dieper spiritueel bewustzijn te bereiken.

 
 Kortom,
 een roosreading biedt een waardevolle ervaring die jouw persoonlijke ontwikkeling op verschillende niveaus kan bevorderen.
 
Hoe werkt een roosreading?
 
Alles in het Universum is energie. Je emoties, jouw patronen, je fysieke lichaam, de ervaringen die je meemaakt in je leven, de wereld om je heen. 
Door mezelf af te stemmen op jouw energie kan ik met de roosreading weergeven wat jouw energie laat zien en wat er nu in jou leeft en voor jou belangrijk is. 
Het enige wat ik hiervoor nodig heb ik jouw naam. 
 
 
Stappenplan bij een roosreading
 
-Je besluit een reading te willen ontvangen
-Je boekt de roosreading via de aanmeldknop hieronder
-Je ontvangt een factuur
-Na betaling plan ik de reading in
-Je hoeft niet bij de reading aanwezig te zijn, ik doe dit op afstand
-Je ontvangt de reading via een audiobestand

-We plannen een afspraak in voor een gesprek nadat je de reading hebt beluisterd.

Wat ontvang je?
 -Je ontvangt een roosreading van minimaal 15 minuten via een audiobestand
– Een gesprek via zoom van 45 minuten nadat je de reading beluisterd hebt
 
Boek vandaag nog jouw roosreading en laat dit een stap op jouw pad van transformatie en vervulling zijn!
 Dit alles is al mogelijk voor 75,00 euro exclusief BTW
 

Ik was verrast door de inhoud van de Reading

Ik was verrast door de roosreading. Ik had geen verwachtingen, stond open voor wat zou komen. Maar ik was verrast door de inhoud. Het was voor mij een bevestiging van waar ik nu sta. Waar ik nu in mijn persoonlijke groei mee bezig ben en waar ik naartoe wil. En daar ben ik blij mee en trots op. Dat er ook kleuren in voorkwamen vond ik heel leuk omdat kleur onderdeel is van mijn coaching. De kleuren gaven mij extra inzicht, vertellen mij een extra verhaal. Als mensen openstaan voor reading, zou ik het aanbevelen omdat het ze inzicht kan geven. Inzicht in waar ze vandaan komen, waar ze nu staan en waar ze mee aan de slag kunnen.
Lianne

Tijdens deze reading kwamen inzichten naar voren die bevestigen dat de nieuwe richting die ik met mijn praktijk aan het inzetten ben de juiste weg is.

Marlies maakt contact via de visualisatie van een roos. Vanaf de wortels, via de steel en blaadjes naar de bloem. In de steel kwam een verdikking voor die voor mij de belichaming is van iemand die een blokkade op mijn pad wil leggen. Door het benoemen hiervan kon ik de energie van die persoon loslaten. De doorstroming werd in gang gezet, waardoor er een verandering kwam in de wortels. Deze begonnen te stralen, er vormde zich nieuwe blaadjes en de paarse roos gaf paarse hartjes af: voor mij de bevestiging van het vrijkomen van de juiste energie en de verbinding met anderen. Tijdens deze reading kwamen inzichten naar voren die bevestigen dat de nieuwe richting die ik met mijn praktijk aan het inzetten ben de juiste weg is. Marlies is een warme persoonlijkheid die goed kan luisteren en de juiste vragen stelt. Over een paar maanden zal ik nogmaals een reading doen om te zien hoe de ontwikkeling in mijn bedrijf de veranderingen weergeeft in een nieuwe roos. Lieve Marlies, Ik zou zeker jouw reading aanraden bij anderen. Ook al ben ik bekend met readings; deze manier vond ik ook een hele mooie ervaring en bijzonder dat je het visualiseert met een roos. Heel fijn dat ik de blokkade kon benoemen en daardoor het veranderingsproces meteen plaatsvond. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring.
Danielle

Na de Reading wist ik voor mezelf precies wat ik mocht doen

Ik heb een hele mooie Roosreading van Marlies ontvangen. Marlies nam me helemaal mee in wat ze zag en daardoor had ik ook heel helder een beeld voor ogen. De reading gaf me mooie boodschappen. Ik vond het fijn dat Marlies heel duidelijk vertelde wat ze zag, maar niet overal haar eigen invulling aan gaf. Op het moment dat ze deelde wat ze zag, wist ik zelf meteen welke betekenis dat voor mij had. Marlies heeft een hele fijne rustige stem om naar te luisteren. Lieve Marlies, dankjewel voor de mooie Reading. Ik heb na de Reading nog regelmatig gehad dat jouw woorden ineens in me opkwamen op de juiste momenten. Na de Reading wist ik voor mezelf precies wat ik mocht doen. Ik vind het heel bijzonder om te hebben mogen ervaren om aan de hand van een Roos zo duidelijk voor me te zien hoe ik op dit moment in het leven sta.
Hedy

Ik hoef mijn verleden niet los te laten om verder te kunnen groeien, maar aankijken en er vrede mee maken. Dit inzicht neem ik mee

Ik was bekend met het ontvangen van een Reading. De Reading van Marlies was voor mij een bevestiging van alles wat er speelt. Het was direct helder en ik kon alles plaatsen. De Roosreading gaf mij inzichten over het verleden en hoe deze in het heden nog invloed hebben op mij. De boodschap die ik meeneem uit de Reading is dat ik mijn verleden niet hoef los te laten om verder te groeien. Dit hoeft juist niet. Dat aankijken en er vrede mee maken. Juist dan gaat mijn bloem/ groei beter. Marlies ik heb je prettig ervaren en je hebt een fijne stem. Ik merkte aan alles dat je heel zorgvuldig me de informatie die je binnenkrijgt omgaat. Ik vond het een goede reading en ik vond het fijn om bevestiging te krijgen. Het zijn andere inzichten dan die jezelf kunt vinden. Ik zou de reading zeker aanbevelen aan anderen.
Anoniem

Het gaf mij de inzichten van dat moment

De Roos Reading van Marlies. Een aanrader om te doen! Het gaf mij de inzichten van dat moment. Marlies vertelt met een prachtig rustige stem, aan de hand van een beeld van een Roos, precies wat er in het NU speelt en wat nodig is om als roos stevig geworteld in de grond te laten staan. “Gewoon jezelf zijn”, vertelde Marlies, “en maskers afdoen”. Ik heb deze reading in beeld gebracht (tekening) en als je deze roos of jouw eigen roos wilt bewonderen, bezoek dan haar website en vraag een reading aan. Hartelijke groeten,
Kikkienanje van den Brink

De inzichten die de reading mij gegeven heeft zijn divers

Ik deed bij Marlies een reading. In eerste instantie begreep ik niet waar je het over had in de roosreading. Het drong niet tot me door wat je vertelde. Daarom heb ik de roosreading een paar keer beluisterd en zelfs uitgetypt. De inzichten die de reading mij gegeven heeft zijn divers. Wil ik wel horen wat je mij vertelde? Of wilde ik het liever weggestopt houden? Wilde ik dat kleine meisje wel “zien”? Waarom is dat kleine meisje zo boos? En wat kan ik nu als volwassen vrouw doen om dat kleine meisje te koesteren, te omarmen? Overigens denk ik nog bijna dagelijks aan de reading, aan dat kleine meisje. Dat heeft heel veel indruk op me gemaakt. De boodschap die ik uit de reading kreeg en waar ik mee aan de slag wil is dat kleine meisje alle liefde geven die ik in mij heb. Haar laten zijn wie ze is om haar dan vervolgens te laten gaan. Om mijn huidige ik te koesteren en te omarmen. Ik heb Marlies als een lieve en meelevende vrouw ervaren, met een prettige stem. De roosreading zou ik aan iedereen die zich beter wil leren kennen aanraden. Je steekt er veel van op en je leert jezelf op een andere manier kennen. Anoniem
anoniem