Over Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van Erkel-van Rij.

Veel vrouwen lopen op een bepaald moment vast in hun leven. Voelen zich onzeker over wie ze zijn. Of ze wel goed genoeg zijn. Of ze doen vaak wat andere mensen van ze verwachten, en raken dan van hun eigen levenspad.

Ik heb het zelf meegemaakt. Jarenlang werkte ik bij zowel bedrijfsleven als overheid in diverse functies. Hoewel ik wist dat deze banen helemaal niet bij mij pasten en mij helemaal geen voldoening gaven, bleef ik doorgaan, bang om andere keuzes te maken, en mensen teleur te stellen. Ik was te onzeker om voor mijzelf te kiezen.

Mijn reis

Mensen helpen heeft mij altijd veel voldoening gegeven maar in mijn werk lag de nadruk vooral op administratieve- en procesmatige taken. Uiteindelijk ging ik met steeds meer tegenzin naar mijn werk. Dit uitte zich in allerlei klachten, zoals vermoeidheid, verveling, lusteloosheid en het gevoel te hebben zinloos bezig te zijn.

Al lange tijd wist ik dat het werk wat ik deed niet bij mij paste. Ik besloot op zoek te gaan naar mezelf en uit te vinden wat ik nu echt wilde. Ik leerde te luisteren naar wat er binnenin mij leefde, wat mij blokkeerde en wat mijn echte verlangens zijn. Ik zocht hulp bij een coach, deed diverse testen. Al deze stappen bevestigden wat ik diep van binnen eigenlijk al lang wist. Maar het sterkte mij, het  gaf vertrouwen waardoor ik de stap kon zetten om een carrière switch te maken en mijn verlangen en talenten te volgen. Ik startte met het volgen van diverse coachopleidingen en aanvullende opleidingen en trainingen. En nu nog werk ik samen met een coach om te reflecteren op mezelf en mezelf te ontwikkelen.

 Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu ben en ik jou nu mag en kan helpen. Iets wat ik altijd al zo graag wilde.

Mijn missie

Mijn wens is dat iedereen kan en mag zijn wie die werkelijk is. Zijn wie je bent betekent voor mij dat je in harmonieuze verbinding staat met jezelf (je eigen natuur) en met de dingen die je doet. Ik wil jou hierin aanmoedigen en je helpen de kracht te vinden die dingen te doen die je graag wilt doen, en te zijn wie je werkelijk bent op jouw unieke wijze.

“Jij mag zijn zoals je bent,
om te worden die je bent,
maar nog niet kunt zijn.
En je mag het worden
Op jouw wijze en op jouw uur”

-Anna ter Ruwe-

Zo help ik jou

Ik help jou door de wortels van je gedachten en gedrag te begrijpen. Met behulp van mijn persoonlijke begeleiding krijg je inzicht in je blokkades en leer je nieuwe gewoontes aan te nemen, oude patronen te doorbreken en jouw volledige potentieel te realiseren. 

Het leven is te kort om niet het beste uit jezelf te halen en je te laten tegenhouden door wat jou belemmert.

Door deel te nemen aan mijn coachprogramma krijg jij de kans om te groeien en te bloeien op een manier die echt bij jou past.

Ik als coach

Als coach ben ik gevoelig en intuïtief. Ik vaar op mijn gevoel en intuïtie en weet dat ik hierop kan vertrouwen. Voor mij zijn dit mijn belangrijkste instrumenten. Ik hoor jou echt, ook de dingen die niet gezegd worden. Ik zie jou helemaal. Ik luister met mijn hart en neem jou zoals je echt bent.

Mijn gevoelige en warme karakter geeft mensen snel een vertrouwd gevoel. Tegelijkertijd ben ik praktisch en doortastend. Dit zorgt ervoor dat ik mensen in beweging krijg, en ze verandering aan durven gaan.

Doorbreek je blokkades en krijg rust in je leven.

Praten over de dingen die jij hebt meegemaakt in het leven, die er nu voor zorgen dat het jou onrustig maakt en belemmert, helpt. Ik geloof in het vinden van een nieuwe manier, een andere betekenis geven aan gebeurtenissen en gedachten, onzekerheid, angsten. Het is fijn om met iemand te praten, uit de vicieuze cirkel te stappen en samen gedachten en gevoelens te ontwarren zodat er weer ruimte voor jezelf ontstaat.

Zijn wie je bent betekent voor mij dat je in harmonieuze verbinding staat met jezelf (je eigen natuur) en met de dingen die je doet en zegt. Ik wil jou hierin aanmoedigen en je helpen de kracht te vinden die dingen te doen die je graag wilt doen, en te zijn wie je werkelijk bent op jouw unieke wijze.

Neem contact met me op!

Heb je vragen of wil je weten hoe ik je kan helpen? Sta jij open voor verandering en ben je bereid om naar jezelf te kijken? Stuur me een bericht via het contactformulier.