Over Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van Erkel-van Rij.

Veel vrouwen lopen op een bepaald moment vast in hun leven. Voelen zich onzeker over wie ze zijn. Of ze wel goed genoeg zijn. Of ze doen vaak wat andere mensen van ze verwachten, en raken dan van hun eigen levenspad.

Ik heb het zelf meegemaakt. Jarenlang werkte ik bij zowel bedrijfsleven als overheid in diverse functies. Hoewel ik wist dat deze banen helemaal niet bij mij pasten en mij helemaal geen voldoening gaven, bleef ik doorgaan, bang om andere keuzes te maken, en mensen teleur te stellen. Ik was te onzeker om voor mijzelf te kiezen.

Ik wil anderen graag helpen.

Mensen helpen heeft mij altijd veel voldoening gegeven maar in mijn werk lag de nadruk vooral op administratieve- en procesmatige taken. Uiteindelijk ging ik met steeds meer tegenzin naar mijn werk. Dit uitte zich in allerlei klachten, zoals vermoeidheid, verveling, lusteloosheid en het gevoel te hebben zinloos bezig te zijn.

Door op zoek te gaan naar mezelf en uit te vinden wat ik nu echt wilde sta ik nu waar ik ben en mag ik anderen helpen. Iets wat ik altijd al zo graag wilde.

Mijn missie

Mijn wens is dat iedereen kan en mag zijn wie die werkelijk is. Zijn wie je bent betekent voor mij dat je in harmonieuze verbinding staat met jezelf (je eigen natuur) en met de dingen die je doet. Ik wil jou hierin aanmoedigen en je helpen de kracht te vinden die dingen te doen die je graag wilt doen, en te zijn wie je werkelijk bent op jouw unieke wijze.

“Jij mag zijn zoals je bent,
om te worden die je bent,
maar nog niet kunt zijn.
En je mag het worden
Op jouw wijze en op jouw uur”

-Anna ter Ruwe-

Zo help ik jou:

Ik help jou door stil te staan bij wat jou onrustig maakt en belemmert. We staan hierbij stil, ik ben er voor je en luister naar je. Je hoort van mij niet dat je iets moet loslaten, er niet meer aan denken, vergeten want het is al zolang geleden. Nee we gaan samen op zoek naar een manier om situaties te verweven in jou leven zodat het voor jou goed is en jij weer verder kunt. Delen is helen.

Ik als coach

Als coach ben ik gevoelig en intuïtief. Ik vaar op mijn gevoel en intuïtie en weet dat ik hierop kan vertrouwen. Voor mij zijn dit mijn belangrijkste instrumenten. Ik luister met mijn hart en neem jou zoals je echt bent.

Mijn gevoelige en warme karakter geeft mensen snel een vertrouwd gevoel. Tegelijkertijd ben ik praktisch en doortastend. Dit zorgt ervoor dat ik mensen in beweging krijg, en verandering aan durven gaan.

Aanvaard je struikelblok en krijg rust in je leven.

Ik geloof in praten over de dingen die jij hebt meegemaakt in het leven, die er nu voor zorgen dat het jou onrustig maakt en belemmert. Ik geloof in het vinden van een nieuwe manier, een andere betekenis geven aan gebeurtenissen en gedachten, onzekerheid, angsten.

Soms is het fijn om met iemand te praten, uit de vicieuze cirkel te stappen en samen gedachten en gevoelens te ontwarren zodat er weer ruimte voor jezelf ontstaat.

Zijn wie je bent betekent voor mij dat je in harmonieuze verbinding staat met jezelf (je eigen natuur) en met de dingen die je doet en zegt. Ik wil jou hierin aanmoedigen en je helpen de kracht te vinden die dingen te doen die je graag wilt doen, en te zijn wie je werkelijk bent op jouw unieke wijze.

Neem contact met me op!

Heb je vragen of wil je weten hoe ik je kan helpen? Sta jij open voor verandering en ben je bereid om naar jezelf te kijken? Stuur me een bericht via het contactformulier.