Ervaringen

Ervaringen

Vanaf het begin was dit precies wat ik nodig had.

Rated 5,0 out of 5
5 maart 2024

Vanaf het begin was Marlies reading precies wat ik nodig had. Ze heeft heel helder uitgelegd waar ik momenteel sta en heeft ook het pad dat ik heb doorlopen duidelijk verwoord. De inzichten die ik heb gekregen, hebben me duidelijk gemaakt welke stappen ik kan nemen en welke zaken ik echt moet loslaten om vooruit te komen. Ik raad het zeker aan voor iedereen die op zoek is naar inzichten en stappen wil zetten.

Martijn

Ik kan eindelijk na vele jaren weer echt vrolijk zijn en plezier ervaren en ik heb geen last meer van vervelende gedachtes.

Rated 5,0 out of 5
5 maart 2024

Ik zag weinig uitwegen en had enorm last van hele nare gedachtes.

Ik vond het moeilijk om van mezelf te houden en had last van vervelende gedachtes. Ik vroeg of je mij bij deze punten zou kunnen helpen. We maakten een afspraak voor een kennismakingswandeling en hierna besloot ik een wandelcoach traject bij jou te gaan volgen.

Ik vond het idee van wandelen leuk. Al eerder las ik wat op je facebook stond en kreeg ik het gevoel dat dit mij wel kon helpen. Je was super aardig super behulpzaam en ik vond je aanpak erg fijn.

Mijn gevoel is door het volgen van het traject totaal omgeslagen. Ik kan eindelijk na vele jaren weer echt vrolijk zijn en plezier ervaren en ik heb geen last meer van vervelende gedachtes.

Ik zou een traject bij jou zeker aanraden. Het heeft mij zo erg geholpen. Het was zo fijn om je dingen te kunnen uiten bij iemand die je eigenlijk niet kent in een hele rustige en mooie omgeving buiten.

Anoniem

Deze dag is een mooie innerlijke reis

Rated 5,0 out of 5
13 augustus 2023

Een aanrader! De dag die ik met vriendinnen beleefde was echt een mooi kado aan mezelf. Wanneer je je laat verrassen en nieuwsgierig bent naar wat er komt, dan is deze dag een mooie innerlijke reis.

Carola

Een dag met een gouden randje!

Rated 5,0 out of 5
4 juli 2023

Workshop “Wandel naar Innerlijke Rust in de Duinen”

Een dag met een gouden randje!

Anoniem

Een aanrader voor mensen die graag innerlijke rust willen ervaren, maar hier nog wat moeite mee hebben.

Rated 5,0 out of 5
4 juli 2023

Vandaag heb ik de workshop terug naar innerlijke rust in de duinen gevolgd bij Marlies van Erkel.

We werden in de ochtend warm ontvangen door Marlies, met koffie/thee en wat lekkers. Marlies woont in een prachtige omgeving en je ervaart daar al meteen de rust.

Na een voorstelrondje hebben we onze rugtassen gepakt en zijn we na wat instructies van Marlies gestart met de wandeling.

We moesten in een heel rustig tempo gaan wandelen, zonder te praten. Dat was even wennen. Marlies gaf tijdens het wandelen aanwijzingen, waar we aan konden denken en hoe we ons hoofd leeg konden maken en die innerlijke rust konden opzoeken in onszelf.

In het begin voelt dat allemaal heel ongemakkelijk, maar op een gegeven moment ervaar je de rust en kun je intens genieten van de mooie omgeving en ervaren wat er op zo’n moment in je opkomt qua emotie.

Na een half uurtje wandelen stopten we op een heel mooi plekje en gingen we op ons kleedje zitten. Van Marlies kregen we een aantal vragen, waar we over na moesten denken en moesten dit opschrijven in het mooie boekje wat we ontvingen bij de start.

Daaruit mocht je kiezen of je dit wilde delen of niet en zo ontstonden onderling mooie gesprekken.

Daarna keerden we terug naar het startpunt en stond er een heerlijk soep en wat fris op ons te wachten en konden we onze eigen meegebrachte lunch opeten.

Na een half uurtje gingen we wederom de natuur in. Wel in stilte, maar in een normaal tempo.

Op een mooie plek gingen we op zoek naar een voorwerp, wat voor ons innerlijke rust uitbeeldde. Dit was nog niet zo gemakkelijk, maar het was leuk te zien hoe creatief mensen dan denken.

Ook daar ontstonden weer mooie gesprekken. Marlies geeft daar ook alle ruimte voor en stelt ook verdiepende vragen. Het geeft je stof tot nadenken.

Daarna liepen we weer terug en namen we na een heerlijke middag afscheid van elkaar.

Ik kijk terug op een fijne, interessante en vooral leerzame dag. Marlies straalt zoveel rust en vertrouwen uit en kan je met haar wijsheid aan het nadenken zetten.

Kortom: een aanrader voor mensen die graag innerlijke rust willen ervaren, maar hier nog wat moeite mee hebben.

Ik vond het een heerlijk dag.

X

Marieke

Door de uitstraling van Marlies en haar oprechte begeleiding open kunnen zijn over mezelf.

Rated 5,0 out of 5
4 juli 2023

Lieve Marlies,

24 juni volgde ik bij Marlies de workshop “Wandel naar Innerlijke Rust in de Duinen”.

Op een prachtige locatie midden in de natuur heeft Marlies ons ontvangen met een warm welkom en een heerlijk bakje koffie. Alles straalt rust uit.

In het gezelschap van fijne mensen heerlijk tot mezelf gekomen en mezelf kunnen zijn. Door de uitstraling van Marlies en haar oprechte begeleiding open kunnen zijn over mezelf. Heel veel waardevolle tips van iedereen uit het gezelschap meegekregen.

Nogmaals hartelijk dank. Enorm genoten.

Lieve groet,

Evelien

Ik heb goed ervaren wat de natuur en stilte kan doen voor mijn innerlijke rust!

Rated 5,0 out of 5
4 juli 2023

Ik volgde bij Marlies de Workshop “Wandel naar innerlijke rust in de duinen”.

Een hele goed verzorgde workshop in een prachtige omgeving. Marlies heeft een fijne stem die je tot rust brengt. Ze let goed op alle deelnemers in de groep en verdeelt de aandacht. Ik heb goed ervaren wat de natuur en stilte kan doen voor mijn innerlijke rust. De aanwijzingen en vragen van Marlies geven een zetje in de goede richting. Dank je wel voor de mooie dag!

Anne

Ik had niet door dat wandelen en coaching zoveel met je kan doen. Het wandelen door de natuur, tegelijk je hart luchten, in de spiegel kijken was een unieke ervaring.

Rated 5,0 out of 5
30 mei 2023

Al een poosje zat ik niet lekker in mijn vel. In mijn privé gebeurde heel veel en alles trok ik mij aan. Op facebook en instagram zag ik al posts van Marlies voorbij komen. Op het moment dat het echt niet goed ging, gaf jij een wandeling weg. Ik dacht dit ga ik proberen. Hoe spannend was het dat ik ingeloot was. Telefonisch hadden wij contact. Stemmen doen voor mij heel veel. Jouw stem gaf mij rust en ik was nieuwsgierig jou te ontmoeten.

Ik wilde mijn gedachten ordenen. In mijn hoofd was het een chaos. Vooral met gedachten dat ik “niet goed was”.

Na de eerste gewonnen wandeling had ik een goed gevoel. Het leek of ik je al jaren kende. Je gaf mij het gevoel dat ik er mocht zijn. Je wist mij te raken. Dit gaf mij vertrouwen dat jij mij wel zou kunnen helpen. Ik besloot een coachtraject bij jou te volgen.

Marlies je bent een geweldig mens, met veel gaven. Je doorziet mij, je luistert, maar je vraagt ook door, als ik je vragen probeer te omzeilen. Het wandelen door de natuur, tegelijk je hart luchten, in de spiegel kijken was een unieke ervaring.

Ik had eerst de gedachten wandelen en coaching? Ik ben benieuwd. Ik had niet door dat het zoveel met je kon doen. In mijn hoofd raasde een storm. Gevolg veel migraine aanvallen. Maar na enige weken kwam er rust en de migraine zakte weg. Na iedere wandeling raasde er even een storm, maar een van jouw opmerkingen “alles wat je aandacht geeft groeit” werd een dagelijks motto.

Ik heb rust in mijn hoofd. Ik heb ervaren dat ik wanneer er storm is, ik mijzelf tot de orde kan roepen. “alles wat je aandacht geeft, groeit” gebruik ik nu dagelijks. Bij mijn eigen zorgen en zelfs in mijn werk / gezin.

Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om met jou te mogen wandelen. Die kans kreeg ik van jou, door een wandeling te winnen. Dankbaar hiervoor. Nog dagelijks hoor ik jouw woorden in mijn hoofd. Wel op een gezonde manier natuurlijk.

Dus dankjewel Marlies voor je hulp.

Anoniem

Ik heb stappen gezet en beslissingen genomen waardoor ik mij weer gelukkig voel

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2023

Na een lange winter 21/22 was ik niet happy. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik had allemaal issues.

Ik volgde Marlies al een tijdje op Social Media en ik had het gevoel dat wij wel een klik zouden hebben. Na een kennismakingsgesprek bleek dit ook zo te zijn en besloot ik in een coachtraject met Marlies te stappen.

Het is fijn om tijdens een wandeling te praten, dat maakt praten vaak makkelijker. Wat ik ook fijn vond is het voorbereidingsformulier vooraf aan elke afspraak, waarop je kan aangeven waar je het over wil hebben en de issues die je wilt bespreken.

De oefeningen onderweg spraken mij persoonlijk wat minder aan, daar kon ik meestal niet zoveel mee.

Wat heel fijn is, is dat je heel rustig bent Marlies. Je bent een lieve, rustige vrouw, waarbij ik me snel op mijn gemak voelde.

Het traject heeft mij enorm geholpen mij weer goed in mijn vel te laten voelen. Ik heb stappen gezet, beslissingen genomen en voel mij heel gelukkig op dit moment. Door het coachtraject aan te gaan, ga je over dingen nadenken, beslissingen nemen en niet door lopen sukkelen.

Anoniem

Zonder jouw liefdevolle coaching was ik nu nog niet zo ver!!

Rated 5,0 out of 5
1 september 2022

Ik ging over coaching nadenken toen het moment kwam dat ik dag in dag uit met mijn ziel onder mijn armen liep. Zat niet lekker in mijn vel, was verdrietig, voelde me constant lusteloos, nergens zin meer in. Heb op dat moment de knoop doorgehakt en dacht dit moet anders.

Ik koos voor Marlies omdat ik regelmatig al op zoek was naar iemand die als wandelcoach mij zou kunnen begeleiden. Wilde een combi met de natuur en begeleiding. Ben gek op de natuur. Via Facebook zag ik Marlies voorbij komen. Eerst was het zo dat ik meedeed met een kaartje kiezen. Echt leuk. Vervolgens kwam het moment dat ze een gratis sessie weggaf. Je kon dit winnen door een PB te sturen. En ja….ik won. Deze sessie was erg vermoeiend…was uitgeput maar ook opgelucht. Was daarna ervan overtuigd dat Marlies mij kon helpen een weg te vinden naar mijzelf. En koos ik uiteindelijk na deze sessie om verder te gaan. Heel fijn!

Mijn hulpvraag aan Marlies was of dat zij mij kon helpen om van mijzelf te leren houden. Ik was mijzelf kwijt en wil mezelf weer vinden. Het was niet direct zo gevraagd maar eigenlijk kwam het daar wel op neer. Houden van jezelf geeft je kracht en ben je zeker van jezelf. Dat voelt fijn!

De begeleiding van Marlies is heel fijn. Ik voel me altijd heel erg op mijn gemak. Ze stelt de goede vragen. En wanneer ik bepaalde dingen niet begrijp dan legt ze het uitgebreider uit. Het voelt vertrouwd.

De coaching heeft mij veel gebracht. Heb verschillende doelen voor ogen. Ik ben al een heel eind hiermee op weg. Ben trots op mezelf, dat ik sta waar ik nu sta. Ik was mezelf kwijt maar heb hard gewerkt om mijn doelen te realiseren en zie ik mezelf weer staan. Ja ik ben Blij, Trots en Geniet! Bedankt Marlies! Ik weet dat ik het meeste zelf heb gedaan maar zonder jouw liefdevolle coaching was ik nu nog niet zover!! 😘🙏

José

Meteen een veilig gevoel

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2022

Marlies is net als ik al jaren coach. Marlies heeft met haar zachte en open uitstraling de gave om mensen meteen een veilig gevoel te geven. Ze nodigt in alles uit om te zijn

Barbara Biesheuvel-Marechal

Een gedreven en bewuste vrouw

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2022

Marlies heb ik leren kennen als een gedreven en bewuste vrouw. Wij hebben samengewerkt en iedere ontmoeting is haar wil om te ontdekken over, en groeien in zichzelf zichtbaar. 

Marlies is een wijze vrouw met beide voeten in de klei/zand, kan snel schakelen en uitzoomen.  

 

Doordat zij heeft besloten om zichzelf nog beter te leren kennen stijgt de waarde die zij anderen kan bieden exponentieel. Dank je Marlies dat ik jouw gids mag zijn tijdens dit traject zodat jij kunt blijven GROEIEN

Ivonne van Dis

Ik ben je superdankbaar!

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2022

Het punt waarop ik dacht ik heb hulp nodig is dat ik heel snel in de stress raakte, overbezorgd om alles was, ik me paniekerig en angstig voelde en slecht sliep . Verkeerd reageren, waarna je achteraf denkt dit ben ik helemaal niet, waarom reageer ik zo.Via facebook zag ik je en dit sprak me aan. Het wandelen in de natuur gaf mij een fijner gevoel dan binnen in een kamertje.

De begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. En wil je heel erg bedanken voor je steun, je hulp en fijne manier van therapie. Al snel voelde ik me weer sterker en kon ik weer beter met alles omgaan en kon ik weer de innerlijke rust vinden. Bij jou voelt het ook niet als een beladen therapie. Het voelt prettig en luchtig, mede omdat wij in de natuur lopen.

Je hebt me goede inzichten gegeven, waardoor ik anders over dingen denk en reageer. Je hebt vele dingen bespreekbaar gemaakt en dat lucht op, zaken die diep geworteld zaten en je onbewust als zware last met je meedraagt.

Na de therapie voelt het fijn weer vertrouwen in mijzelf te hebben, durf dingen bespreekbaar te maken. Ben echt superblij met hoe het nu met mij gaat en ben jou hier super dankbaar voor.

Anoniem