Ervaringen

Ervaringen

Ik heb stappen gezet en beslissingen genomen waardoor ik mij weer gelukkig voel

Rated 5 out of 5
2 februari 2023

Na een lange winter 21/22 was ik niet happy. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik had allemaal issues.

Ik volgde Marlies al een tijdje op Social Media en ik had het gevoel dat wij wel een klik zouden hebben. Na een kennismakingsgesprek bleek dit ook zo te zijn en besloot ik in een coachtraject met Marlies te stappen.

Het is fijn om tijdens een wandeling te praten, dat maakt praten vaak makkelijker. Wat ik ook fijn vond is het voorbereidingsformulier vooraf aan elke afspraak, waarop je kan aangeven waar je het over wil hebben en de issues die je wilt bespreken.

De oefeningen onderweg spraken mij persoonlijk wat minder aan, daar kon ik meestal niet zoveel mee.

Wat heel fijn is, is dat je heel rustig bent Marlies. Je bent een lieve, rustige vrouw, waarbij ik me snel op mijn gemak voelde.

Het traject heeft mij enorm geholpen mij weer goed in mijn vel te laten voelen. Ik heb stappen gezet, beslissingen genomen en voel mij heel gelukkig op dit moment. Door het coachtraject aan te gaan, ga je over dingen nadenken, beslissingen nemen en niet door lopen sukkelen.

Anoniem

Zonder jouw liefdevolle coaching was ik nu nog niet zo ver!!

Rated 5 out of 5
1 september 2022

Ik ging over coaching nadenken toen het moment kwam dat ik dag in dag uit met mijn ziel onder mijn armen liep. Zat niet lekker in mijn vel, was verdrietig, voelde me constant lusteloos, nergens zin meer in. Heb op dat moment de knoop doorgehakt en dacht dit moet anders.

Ik koos voor Marlies omdat ik regelmatig al op zoek was naar iemand die als wandelcoach mij zou kunnen begeleiden. Wilde een combi met de natuur en begeleiding. Ben gek op de natuur. Via Facebook zag ik Marlies voorbij komen. Eerst was het zo dat ik meedeed met een kaartje kiezen. Echt leuk. Vervolgens kwam het moment dat ze een gratis sessie weggaf. Je kon dit winnen door een PB te sturen. En ja….ik won. Deze sessie was erg vermoeiend…was uitgeput maar ook opgelucht. Was daarna ervan overtuigd dat Marlies mij kon helpen een weg te vinden naar mijzelf. En koos ik uiteindelijk na deze sessie om verder te gaan. Heel fijn!

Mijn hulpvraag aan Marlies was of dat zij mij kon helpen om van mijzelf te leren houden. Ik was mijzelf kwijt en wil mezelf weer vinden. Het was niet direct zo gevraagd maar eigenlijk kwam het daar wel op neer. Houden van jezelf geeft je kracht en ben je zeker van jezelf. Dat voelt fijn!

De begeleiding van Marlies is heel fijn. Ik voel me altijd heel erg op mijn gemak. Ze stelt de goede vragen. En wanneer ik bepaalde dingen niet begrijp dan legt ze het uitgebreider uit. Het voelt vertrouwd.

De coaching heeft mij veel gebracht. Heb verschillende doelen voor ogen. Ik ben al een heel eind hiermee op weg. Ben trots op mezelf, dat ik sta waar ik nu sta. Ik was mezelf kwijt maar heb hard gewerkt om mijn doelen te realiseren en zie ik mezelf weer staan. Ja ik ben Blij, Trots en Geniet! Bedankt Marlies! Ik weet dat ik het meeste zelf heb gedaan maar zonder jouw liefdevolle coaching was ik nu nog niet zover!! 😘🙏

José

Meteen een veilig gevoel

Rated 5 out of 5
22 juni 2022

Marlies is net als ik al jaren coach. Marlies heeft met haar zachte en open uitstraling de gave om mensen meteen een veilig gevoel te geven. Ze nodigt in alles uit om te zijn

Barbara Biesheuvel-Marechal

Een gedreven en bewuste vrouw

Rated 5 out of 5
22 juni 2022

Marlies heb ik leren kennen als een gedreven en bewuste vrouw. Wij hebben samengewerkt en iedere ontmoeting is haar wil om te ontdekken over, en groeien in zichzelf zichtbaar. 

Marlies is een wijze vrouw met beide voeten in de klei/zand, kan snel schakelen en uitzoomen.  

 

Doordat zij heeft besloten om zichzelf nog beter te leren kennen stijgt de waarde die zij anderen kan bieden exponentieel. Dank je Marlies dat ik jouw gids mag zijn tijdens dit traject zodat jij kunt blijven GROEIEN

Ivonne van Dis

Ik ben je superdankbaar!

Rated 5 out of 5
22 juni 2022

Het punt waarop ik dacht ik heb hulp nodig is dat ik heel snel in de stress raakte, overbezorgd om alles was, ik me paniekerig en angstig voelde en slecht sliep . Verkeerd reageren, waarna je achteraf denkt dit ben ik helemaal niet, waarom reageer ik zo.Via facebook zag ik je en dit sprak me aan. Het wandelen in de natuur gaf mij een fijner gevoel dan binnen in een kamertje.

De begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. En wil je heel erg bedanken voor je steun, je hulp en fijne manier van therapie. Al snel voelde ik me weer sterker en kon ik weer beter met alles omgaan en kon ik weer de innerlijke rust vinden. Bij jou voelt het ook niet als een beladen therapie. Het voelt prettig en luchtig, mede omdat wij in de natuur lopen.

Je hebt me goede inzichten gegeven, waardoor ik anders over dingen denk en reageer. Je hebt vele dingen bespreekbaar gemaakt en dat lucht op, zaken die diep geworteld zaten en je onbewust als zware last met je meedraagt.

Na de therapie voelt het fijn weer vertrouwen in mijzelf te hebben, durf dingen bespreekbaar te maken. Ben echt superblij met hoe het nu met mij gaat en ben jou hier super dankbaar voor.

Anoniem