Workshop Wandel naar Innerlijke Rust in de Duinen

Workshop Wandel naar Innerlijke Rust in de Duinen

 
Ben je op zoek naar innerlijke rust en balans in je leven? 
Voel je je vaak overweldigd door stress, drukte en de eisen van het moderne leven? 
Dan is deze workshop speciaal voor jou ontworpen! 
Als ervaren wandelcoach help ik je graag op weg naar innerlijke rust en een diepere verbinding met jezelf.
 
In deze chaotische wereld, waarin stress en drukte de boventoon voeren, is het essentieel om af en toe een stap terug te nemen en te vertragen. 
Deze wandeling biedt de ideale gelegenheid om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en verbinding te maken met jezelf.
 
Waarom zou je meedoen aan deze wandeling? 
Omdat het tijd is om voor jezelf te zorgen. Innerlijke rust is geen luxe, maar een noodzaak voor ons welzijn. 
Tijdens deze dag zul je verbinding maken met de natuurlijke schoonheid van de duinen. Het zachte geruis van de bomen, de verfrissende geur die in de natuur is en de aanraking van de wind door je haren zullen je zintuigen prikkelen en je geest kalmeren. Door bewust te wandelen, te zijn bij jezelf en te observeren, zul je innerlijke rust ervaren die je energie herstelt en je geest verheldert.
Deze wandeling is speciaal ontworpen voor iedereen die verlangt naar een moment van rust en reflectie. Of je nu overweldigd bent door werkstress, persoonlijke uitdagingen hebt of gewoon behoefte hebt aan een adempauze in je drukke leven, deze wandeling biedt de ruimte om even los te laten en op te laden. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe ervaring. Deze wandeling is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of fysieke conditie.
Voel je de behoefte om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je gedachten tot rust te brengen? 
Dan is dit het perfecte moment om jezelf deze bijzondere ervaring te gunnen. Stel je voor hoe het zou voelen om je te laten leiden door de rustgevende omgeving van de duinen, terwijl je stress van je af laat glijden en ruimte maakt voor innerlijke rust. Deze wandeling zal je in staat stellen om dichter bij jezelf te komen, je focus te herstellen en een diepere verbinding met jezelf te maken.

Innerlijke rust

Innerlijke rust is een staat van zijn waarin je een diep gevoel van kalmte, sereniteit en harmonie ervaart, ongeacht de externe omstandigheden. Het stelt je in staat om in het moment te leven, zonder overmatig piekeren over het verleden of de toekomst. Innerlijke rust brengt helderheid, veerkracht en een gevoel van voldoening in je leven.

 

Over de workshop

Tijdens deze workshop neem ik je  een dag mee naar naar innerlijke rust. Ik combineer de helende kracht van de natuur om je te helpen je innerlijke rust te vinden en te behouden. De workshop bestaat uit een combinatie van praktische oefeningen, reflectieve momenten en meditatie wandelingen in de natuur.

Verbinding met de natuur

Ik geloof dat de natuur een krachtige bron van heling en inspiratie is. Door middel van deze wandeling in de prachtige duinen van Voorne zul je je verbinden met de omringende schoonheid en rust en dit zelf gaan ervaren.

Begeleide meditaties

We maken een prachtige meditatie wandeling  die je zal helpen om je geest te kalmeren en innerlijke stilte te vinden, zelfs te midden van de dagelijkse drukte.

Zelfreflectie

We zullen tijd nemen voor zelfreflectie en het verkennen van je innerlijke wereld. Door middel van gerichte vragen en begeleiding krijg je inzichten die je helpen bij het vinden van innerlijke rust. Ook is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen.

Praktische tools

Je krijgt praktische tools en tips die je kunt integreren in je dagelijks leven, zodat je innerlijke rust kunt blijven ervaren, zelfs wanneer de workshop eindigt.  

Wie, wat, waar?

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die verlangt naar meer innerlijke rust en balans in zijn of haar leven. Het maakt niet uit of je een drukke professional, een student, een ouder of een gepensioneerde bent. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die bereid is om te investeren in zichzelf en openstaat voor nieuwe ervaringen.

Investering in jezelf

De workshop is een investering in jezelf en jouw welzijn. De kosten voor de workshop zijn inclusief begeleiding, materialen. Je neemt je eigen lunch mee en ik zorg voor koffie/thee/frisdrank/soep en wat lekkers. 

Investering voor deze dag is 169,00 euro inclusief BTW.

Wanneer wordt de workshop gegeven?

-30 september 2023 

Alle dagen starten om 10.00 uur tot 14.30 u

Startpunt: Windgatseweg 9a te Rockanje

Vragen?

Als je nog vragen hebt over de workshop of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. 

 

 
Wil je meedoen?
 Schrijf je vandaag nog in voor de “Wandeling naar Innerlijke Rust in de duinen” en geef jezelf de kans om tot rust te komen, te groeien en te herstellen.
Samen zullen we een wandeling maken, waarbij je de rust en stilte zult ontdekken die diep in jezelf verscholen ligt.
Wees je bewust van het heden, laad jezelf op met positieve energie en creëer een nieuw gevoel van innerlijke harmonie.
Wacht niet langer, want deze ervaring is precies wat jij nodig hebt!
Investeer in jezelf en maak deze wandeling naar innerlijke rust jouw kostbare moment van zelfzorg.
Meld je aan via de knop hieronder en vergeet niet de datum waarop je wilt deelnemen te vermelden.
Tot gauw!
Vandaag heb ik de workshop terug naar innerlijke rust in de duinen gevolgd bij Marlies. Ik kijk terug op een fijne, interessante en vooral leerzame dag. Marlies straalt zoveel rust en vertrouwen uit en kan je met haar wijsheid aan het nadenken zetten. Kortom: een aanrader voor mensen die graag innerlijke rust willen ervaren, maar hier nog wat moeite mee hebben. Ik vond het een heerlijk dag. X
Marieke
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Frankie Kao
Web Design
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Frankie Kao
Web Design
Workshop “Wandel naar Innerlijke Rust in de Duinen” Een dag met een gouden randje!
Anoniem
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Frankie Kao
Web Design
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Frankie Kao
Web Design
Op een prachtige locatie midden in de natuur heeft Marlies ons ontvangen met een warm welkom en een heerlijk bakje koffie. Alles straalt rust uit. In het gezelschap van fijne mensen heerlijk tot mezelf gekomen en mezelf kunnen zijn.
Door de uitstraling van Marlies en haar oprechte begeleiding open kunnen zijn over mezelf.
Heel veel waardevolle tips van iedereen uit het gezelschap meegekregen. Lieve groet,
Evelien
Ik volgde bij Marlies de Workshop “Wandel naar innerlijke rust in de duinen”. Een hele goed verzorgde workshop in een prachtige omgeving. Marlies heeft een fijne stem die je tot rust brengt. Ze let goed op alle deelnemers in de groep en verdeelt de aandacht. Ik heb goed ervaren wat de natuur en stilte kan doen voor mijn innerlijke rust. De aanwijzingen en vragen van Marlies geven een zetje in de goede richting. Dank je wel voor de mooie dag!
Anne
Vandaag heb ik de workshop terug naar innerlijke rust in de duinen gevolgd bij Marlies van Erkel. We werden in de ochtend warm ontvangen door Marlies, met koffie/thee en wat lekkers. Marlies woont in een prachtige omgeving en je ervaart daar al meteen de rust. Na een voorstelrondje hebben we onze rugtassen gepakt en zijn we na wat instructies van Marlies gestart met de wandeling. We moesten in een heel rustig tempo gaan wandelen, zonder te praten. Dat was even wennen. Marlies gaf tijdens het wandelen aanwijzingen, waar we aan konden denken en hoe we ons hoofd leeg konden maken en die innerlijke rust konden opzoeken in onszelf. In het begin voelt dat allemaal heel ongemakkelijk, maar op een gegeven moment ervaar je de rust en kun je intens genieten van de mooie omgeving en ervaren wat er op zo’n moment in je opkomt qua emotie. Na een half uurtje wandelen stopten we op een heel mooi plekje en gingen we op ons kleedje zitten. Van Marlies kregen we een aantal vragen, waar we over na moesten denken en moesten dit opschrijven in het mooie boekje wat we ontvingen bij de start. Daaruit mocht je kiezen of je dit wilde delen of niet en zo ontstonden onderling mooie gesprekken. Daarna keerden we terug naar het startpunt en stond er een heerlijk soep en wat fris op ons te wachten en konden we onze eigen meegebrachte lunch opeten. Na een half uurtje gingen we wederom de natuur in. Wel in stilte, maar in een normaal tempo. Op een mooie plek gingen we op zoek naar een voorwerp, wat voor ons innerlijke rust uitbeeldde. Dit was nog niet zo gemakkelijk, maar het was leuk te zien hoe creatief mensen dan denken. Ook daar ontstonden weer mooie gesprekken. Marlies geeft daar ook alle ruimte voor en stelt ook verdiepende vragen. Het geeft je stof tot nadenken. Daarna liepen we weer terug en namen we na een heerlijke middag afscheid van elkaar. Ik kijk terug op een fijne, interessante en vooral leerzame dag. Marlies straalt zoveel rust en vertrouwen uit en kan je met haar wijsheid aan het nadenken zetten. Kortom: een aanrader voor mensen die graag innerlijke rust willen ervaren, maar hier nog wat moeite mee hebben. Ik vond het een heerlijk dag.
Marieke