Blog

Kracht vind je in het delen van je verhaal, het omarmen van uitdagingen en de moed om hulp te zoeken

Canva Design
Inspiratieblog

Kracht vind je in het delen van je verhaal, het omarmen van uitdagingen en de moed om hulp te zoeken

Wat een bewondering heb ik telkens weer voor klanten die zijn vastgelopen in hun leven en er zelf even niet meer uitkomen. Dat ze de moed hebben om hun verhaal te vertellen, hoe spannend dit ook voelt en is. Maar toch voor zichzelf besluiten om het anders te willen. Ze zichzelf onder ogen durven komen. Want dit is niet altijd makkelijk, maar het dan toch doen. En dan al na een aantal afspraken kunnen zeggen, wauw, wat ben ik blij en opgelucht. Ik kan weer verder.
Alleen al door met iemand te praten, die zonder oordeel luistert, samen te wandelen, alles er te laten zijn. Dat geeft zoveel ruimte. Dat klanten de draad weer kunnen oppakken en weer blijheid voelen.
Aan de slag gaan met wat hen al zolang belemmerde. Daar kan ik alleen maar ontzettend blij en dankbaar van worden. Dat is waarom ik doe wat ik het allerliefste doe. Luisteren, rust en vertrouwen brengen, jou met een nieuwe blik naar een situatie laten kijken, situaties een plek kunnen geven zodat er rust, vertrouwen, hernieuwde energie, lichtheid en zelfwaardering kan ontstaan.

Het is zo zonde om alleen rond te blijven lopen met je problemen. Vaak zit je in een vicieuze cirkel waar je alleen gewoon even niet meer uitkomt. Vraag hulp, geef het een kans, ook als je twijfelt. Ik weet zeker dat er mooie nieuwe dingen zullen ontstaan.

Lees eens op mijn website de ervaringen van anderen en gun jezelf ook een fijner leven. Er is zoveel meer mogelijk dan je nu kunt bedenken. En vergeet niet wanneer het goed gaat met jou, wanneer je bepaalde patronen doorbreekt, je hiermee weer een voorbeeld bent voor anderen, je kinderen, je relatie, de mensen om je heen. Je maakt hiermee een pad vrij voor jezelf maar ook voor anderen. Samen kom je verder.

Ik ben er voor vrouwen, mannen en jongeren.
Ik ben er als
je stress ervaart,
je niet lekker in je vel zit,
wanneer je geen zelfvertrouwen ervaart,
je een situatie niet uit je hoofd kunt zetten, je niet van jezelf houdt,
je het lastig vindt om voor jezelf op te komen,
je je eigen weg wilt gaan,
je het te druk hebt en niet weet hoe het anders kan,
je niet meer weet wat je wilt,
je gevoeligheid je in de weg zit.

Ik ben er om je verder te helpen! De eerste stap is aan jou. Wat je van mij kunt verwachten is naast mijn kennis, ervaring en kunde, een luisterend oor, ik heb de gave te kunnen horen wat er niet gezegd wordt, oprechte aandacht, rust, eerlijkheid en geen lange wachtlijsten, ik kijk niet op de klok, we nemen elke afspraak de tijd die nodig is.
We kunnen wandelen, online afspreken en ook ben je welkom in mijn fijne ruimte in het bos. Niets moet, neem gewoon eens vrijblijvend contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Liefs Marlies

Schrijf hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *