Blog

Het gras wordt niet vanzelf groen

IMG-1017
Inspiratieblog

Het gras wordt niet vanzelf groen

Vanochtend keek ik naar buiten. Harde regen en ik dacht, wauw, het gras wordt vanzelf weer groen. Maar is dat ook zo?


In het geval van het droge gras heeft het gras toch echt water nodig om weer groen te worden en om weer te gaan groeien. En zo is het ook met ons mensen.


We hebben gezonde voeding nodig om te groeien en te bloeien. Zowel geestelijk als ook letterlijk voor het behoud van een gezond en vitaal lichaam.


Zelf heb ik dit de afgelopen maanden ervaren. Een aantal vragen hielden me al een tijdje bezig en ik kwam er maar niet uit. Dit zorgde er bij mij voor dat ik stilstond en ronddraaide in hetzelfde cirkeltje. En ik kan je zeggen, dat zorgt niet voor levensenergie en voldoening. Het blokkeerde mij en bracht me geen stap verder. Daarom besloot ik vorig jaar zelf aan de slag te gaan met een coach. En voor dit besluit ben ik nog elke dag dankbaar. Het samenwerken met @ivonnevdis heeft mij al zoveel gebracht en heeft me weer in beweging gezet. Ik groei en bloei weer en ik heb zin in elke nieuwe dag❤️


En ik zie dat ook bij mijn eigen klanten. Zodra de stap gezet wordt om het anders te willen, komt er verandering. En dat is wat ik voor iedereen wens.


Mijn wens is dat iedereen kan en mag zijn wie die werkelijk is. Zijn wie je bent betekent voor mij dat je in harmonieuze verbinding staat met jezelf (je eigen natuur) en met de dingen die je doet. 


Ik wil jou hierin aanmoedigen en je helpen antwoorden te vinden die jou op jouw pad brengen zodat je kan zijn wie je echt bent en dat je de dingen gaat doen die je graag wilt doen, op jouw unieke wijze zodat je achter je kan laten wat jou niet meer helpt. 


Het gras is niet groener aan de overkant, het is wat jij er zelf van maakt en dat zit allemaal al in jou, weet ik uit ervaring.


Liefs Marlies😘✨🍀☀️

Schrijf hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *